+45 93860644 info@kingnails.dk

Behandlinger

=

AKRYL NEGLE

Akryl negle er for personer, der ikke har stærke, sunde negle eller evt. bider negle. Akrylnegle placeres på neglen, længde af neglen sker efter eget valg. Derefter anvendes et lag akryl på neglen, der giver neglen et vedvarende sundt og naturligt udseende. Book tid online

=

GELE NEGLE

Denne procedure er for personer, der er allergisk over for akrylpulver. Samme teknik som akryl negle ved anvendelse af et gel pulver, i stedet for akryl og udseende bliver igen vedvarende sundt og naturligt.
Book tid online

=

GELLAK

Gel polish kombinerer gelens styrke med polish farver, der skaber den perfekte manicure. Denne unikke gel polish er dannet gennem et LED/UV lys efter hver lag, hvilket indebærer en holdbarhed der rækker 2-3 uger længere end den normale typiske negle polish. Book tid online

=

OPFYLDING AF AKRYL/GELE NEGLE

Opfylding for negle der er vokset frem efter ca. 3-4 uger.
Book tid online

=

MANICURE

Vores manicure bevarer hænder og negle med et sundt og elegant udseende. Først skubbes neglebåndet tilbage og soigneres- derefter klippes og formes neglen, til sidst masseres hånden og behandling afsluttes med polering af neglene.
Book tid online

=

SPA PEDICURE

Vores spa pedicure er den ultimative oplevelse af total body velvære. Fødder sænkes i boblende varmt vand, mens de lænder dem tilbage i massagestolen, hvor hele kroppen masseres. Når tånegle er renset, klippet, neglebåndene formet og død hud fjernet, afsluttes behandlingen med massage og resultatet bliver et naturligt udseende eller farve efter valg. Når behandlingen er helt færdig, har de dejlige bløde fødder.
Book tid online

=

VIPPER / BRYN

Vi forlænger vipper, og farver vipper, bryn. Book tid online

=

VOKSBEHANDLING

Vi udfører flere typer af voksbehandling. Se prisliste for detalje. Book tid online

Neglebehandlinger
Neglebehandlinger
Neglebehandlinger

Se alle vores priser på de forskellige neglebehandlinger

Send os en besked

14 + 10 =